logo print

Modulair uitbreidbaar

Indien gewenst kan u bij aanvang, of pas later, uw website uitbreiden met extra modules. Dit zijn bouwblokken waarmee u de mogelijkheden van uw site uitbreidt:

Nieuws en Kalender module

Via deze module kan u eenvoudig nieuws en/of kalender berichten aanmaken.
Deze nieuwsberichten worden dan automatisch op maat weergegeven.
(bv: Laatste berichten op de home pagina, in categorieën op specifieke pagina's, oudere nieuwsberichten in een overzichtelijk nieuwsarchief ...)

Meertalen module

U wenst dat uw website meerdere talen ondersteunt? Met de meertalen module kan u andere talen aanbieden op uw website. Obiwebs zorgt voor de volledige configuratieen het meertallen keuze menu. Indien gewenst zorgen we via een partner ook voor de vertaling van uw teksten.

Heldere taal module

Obiwebs laat uw teksten screenen door eindredacteurs. Lezen op een scherm gaat langzamer dan op papier. De meeste bezoekers ‘scannen’ de teksten tot ze de informatie vinden die ze zoeken. Een tekst in heldere taal leest vlot en geeft de lezer een antwoord op al zijn of haar vragen. We geven advies en herschrijven teksten samen met u zodat ze toegankelijk zijn voor een zo breed mogelijk doelpubliek en vlot leesbaar zijn op elk scherm.

Anysurfer module

Obiwebs verzorgt stadaard een vlotte toegang voor bezoekers met een visuele beperking tot de inhoud van uw website. Hiervoor volgen wij de richtlijnen van Anysurfer.
Met deze module krijgt u officieel het Anysurfer label. We begeleiden u doorheen het gehele traject. 

FAQ module

FAQ is de afkorting van “Frequently Asked Questions”. Met deze module kan u uw bezoekers een lijst met veelgestelde vragen en de bijhorende antwoorden laten raadplegen. Zowel voor eigenaar als voor klant een efficiënte paginaopbouw dus.
Door in de lijst een vraag aan te klikken, verschijnt ter plekke het bijhorende antwoord. De items kunnen dus als het ware open- en dichtgeklapt worden. Met afzonderlijke knoppen kan u ook snel alle antwoorden zichtbaar maken of verbergen.

Fotoalbum module

Hiermee kan u fotoreeksen online plaatsen. We zorgen voor een gepaste weergave afhankelijk van het aantal abums en fotos u wenst weer te geven. Indien gewenst maken we een koppeling met Flickr, zodat u ruimte op uw webserver uitspaart.

Online vacaturesysteem

Uw wenst uw openstaande vacatures op uw website kenbaar te maken? Met dit volledige vacaturesysteem kunnen uw bezoekers zelfs een online sollicitatieformulier invullen

Google analytics voor uw website

contactgegevens

obiwebs bvba

tel 0488 27 40 40

mail info(at)obiwebs.be

 

meer contactgegevens

wij lanceren

toegankelijke websites

hedendaagse technieken

maatwerk

 

meer diensten