logo print

Diensten

Bewezen workflow

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een snelle en efficiënte manier uitgewerkt die leidt tot uw ideale website.

Contact

Elke samenwerking start uiteraard met een eerste contact. Hiermee krijgen we een goed zicht op de aard van uw onderneming. Uit deze informatie puren we de juiste zaken voor de ontwikkeling van de juiste website voor u en uw (toekomstige) klanten. We bekijken welke functionaliteiten er nodig zijn om aan uw noden te beantwoorden.

Ontwikkeling

Na onderling akkoord starten we met de ontwikkeling van uw website. We verzamelen samen met u de benodigde inhoud. Indien gewenst helpen we u met het opstellen van de juiste informatie en het aanleveren van grafisch materiaal. Ondertussen is Obiwebs achter de schermen reeds volop aan de slag met het technische en grafische ontwerp van uw website.

Finalisering

Obiwebs stelt u vervolgens een aantal ontwerpen voor. Wanneer het ontwerp naar wens is plaatsen we de inhoud in uw website. Indien gewenst voorzien we een kleine opleiding over hoe u uw website makkelijk kan beheren en aanpassen.

Oplevering

Wanneer we uw finaal akkoord krijgen plaatsen we uw website online. Obiwebs blijft nadien uiteraard paraat om u bij te staan bij het beheer van uw website.

Obiwebs garage - extra diensten

Extra diensten

Obiwebs biedt, naast de ontwikkeling van uw website, nog een scala aan bijkomende diensten aan. Vele daarvan horen bij onze standaard dienstverlening. Zo blijven we na afwerking van ons product vlot bereikbaar om u te ondersteunen en verbeteringen of extra functionaliteiten te voorzien.

Content

Het belangrijkste aspect van uw website is natuurlijk de inhoud. Bij de ontwikkeling van uw website zorgt Obiwebs ervoor dat deze content op de juiste plaats terecht komt.

Bijkomend bieden wij u de mogelijkheid om uw teksten te laten optimaliseren en begrijpbaar te maken voor al uw bezoekers, volgens de principes van de "klare taal". Bovendien kan Obiwebs de inhoud ook vertalen, zodat uw website beschikbaar wordt in verschillende talen. We werken hiervoor samen met ervaren taalkundigen.

Design

Een Obiwebs grafisch designer kan u bijstaan in het ontwerp van al het beeldmateriaal dat nodig is voor uw website. Maar we hebben nog veel meer te bieden. Obiwebs ontwerpt en levert ook visitekaartjes, logo's, briefpapier of zelfs uw volledige huisstijl.

We zien graag representatieve foto's van uw bezigheden op uw website. Deze kan u uiteraard zelf aanleveren. Of u laat het werk aan ons en wij voorzien foto's met de juiste gebruikersrechten.  Indien gewenst sturen wij een fotograaf die uw specifieke werkzaamheden in beeld brengt.

Opleiding

Indien gewenst voorziet Obiwebs een opleiding voor de beheerder(s) van de website. Deze opleiding is op basis van uw website zodat u meteen vlot vertrokken bent. We willen wel benadrukken dat het beheer van de website ook perfect zonder opleiding kan. Het systeem is vergelijkbaar met een basis kantoor pakket zoals Word of Excel.

Programmatie op maat

Obiwebs heeft de nodige technische kennis in huis om specifieke behoeften op maat te integreren in uw website.

contactgegevens

obiwebs bvba

tel 0488 27 40 40

mail info(at)obiwebs.be

 

meer contactgegevens

wij lanceren

toegankelijke websites

hedendaagse technieken

maatwerk

 

meer diensten